Home

SW events is een evenementenbureau van de nieuwe generatie. Ontsprongen uit de combinatie van twee creatieve, gedreven en doorzettende geesten die reeds hun sporen verdiend hebben. Sterker nog, na verschillende jaren ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij het verschil kunnen maken!


Het verschil maken in een druk bezette markt is datgene waar wij in uitblinken. Een evenement dat een vlot verloop kent mag immers geen pluspunt zijn! Dat is een evidentie. Bij SWevents is een vlot verloop slechts de basis waarop wij beginnen te bouwen. Bij SWevents staat de beleving van de gast centraal. Wat wilt u dat uw gasten horen, zien, denken, voelen, proeven,…?

In het huidige economische klimaat is het steeds moeilijker om het verschil te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw evenement er één is waarover men nog lang zal spreken. Wij zorgen ervoor dat uw evenement eruit springt.


Om hierin te slagen investeren wij continu in het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Ideeën, hersenkronkels of dromen waarvan u op het eerste zicht denkt dat ze onhaalbaar zijn, wij maken ze mogelijk! Hoe gekker? Hoe liever!

Niets biedt zoveel mogelijkheden als een event organiseren. Het is daarom onmogelijk om al onze mogelijkheden op een website te plaatsen. Wilt u iets organiseren neem dan zeker vrijblijvend contact met ons! 


A Smooth organisation for a Wicked event

“For an idea that does not first seem insane, there is no hope.”
- A. Einstein - 

“Creativity is intelligence having fun.”